Op 4000m hoogte

Donderdag 18 januari 2007 - La Paz

 

We zijn in La Paz, de hoogst gelegen stad ter wereld. Het moment wanneer je La Paz vanuit de bus ziet liggen in het dal zal niemand ooit snel vergeten. Een enorme stad tussen de bergen. Zie de foto´s en oordeel zelf. De zon schijnt al de hele dag en we prijzen onszelf dan ook erg gelukkig. Het hostel is weer minder, maar ik ben er nu wel aan gewend. Het maakt ook dat je je eigen leven thuis weer erg waardeert en verlangt naar huis. Maarrrr, nog niet! Moet nog een boel zien hier! :-)

Vrijdag 19 januari 2007 - La Paz

Vandaag verkennen we de stad te voet. Dat is zwaar want de straten zijn vaak erg stijl. De hoogte zorgt ervoor dat je snel buiten adem bent. We doen het dus rustig aan en halen een versgeperst sapje ergens op de markt. Verser dan dit krijg je het niet.

´s Middags ga ik alleen naar het Coca Museum. Het blijft toch trekken die plant! ;-)

Morgen vliegen we van het hoogst gelegen vliegveld naar Sucre, de mooiste stad van Bolivia, zo zegt men. We zullen zien!

Zo en nu eten. A3 honger!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer