Het einde

Donderdag 1 februari 2007

Nou, dat was het dan. Vandaag de laatste dag van vier weken Zuid Amerika. Op de valreep zijn we nog even naar Isla Ballestas gevaren en hebben daar zeeleeuwen (en babies!!), pelikanen, Jan van Gent´s, Aalscholvers en heeeeeel veeeeeel guano´s gezien. Ongelooflijk hoe groot die kolonies (of is het koloniën?) zijn. En is compleet evenwicht ook nog. Totdat El Nino komt, dan is het weer mis.

Morgenavond vliegen we vanuit Lima weer terug. Het is raar. Vorige week had ik nog een soort van heimwee en nu een week later en dus vier weken onderweg begin ik het vrije leven weer helemaal te ervaren zoals ik dat in Australië had. Ik zou dus nog wel even door willen reizen. Chili, Patagonië en Argentinië door. Helaas, dat gaat dit keer niet. Er moet gewerkt worden. En aan de andere kant mis ik ook veel in Nederland en is het dus ook heel fijn om weer naar huis te gaan. Mijn drie schatten weer knuffelen, ehhh, ik bedoel natuurlijk vier! Wie die laatste is weet alleen zij.... ;-)

Het was een mooie reis met veel tegenstellingen. Veel gelachen, soms ook een traan. Prachtige natuur in groot contrast met de armoede. Zeker de moeite waard en ik ben absoluut veel ervaringen rijker, die ik met jullie heb gedeeld. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo mee te lezen. Tot de volgende trip!

Fin.

Adrienne

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer