Voorbereidingen in volle gang

Zo, dat is weer 's wat anders dan a3ne.com. Maar het werkt wel en jullie kunnen me nu toch volgen.

Nou, nog twee weken en dan is 't zover. A3 vertrekt weer voor een maandje naar het buitenland. Naar Peru en Bolivia om precies te zijn. En ik zou mezelf niet zijn als ik me niet nu al druk maak over het weer daar. Zoals ik al aan velen heb verteld, is het daar nu regenseizoen en jawel, januari is het ergst qua regenval. Beetje verkeerde maand uitgekozen zou je zeggen? Niet helemaal... Het is er namelijk ook zomer en dat betekent hogere temperaturen dan in de winter. Dus het is voor mij kiezen uit twee kwaden zal ik maar zeggen en aangezien ik een goed regenpak heb... ;-)

Vier dagen vrij met kerst, dus voorbereiden! Wat neem je nou mee naar landen waar de Andes zich van noord naar zuid uitstrekt en toppen van wel meer dan 6000m heeft? Warme kleding, luchtige kleding en regenkleding dus. En dat is veel. Ik ben maar klein en dus mijn rugzak ook. Ik vind het maar moeilijk zo'n rugzak inpakken. Het is ook hier de kunst van het weglaten denk ik, maar ben altijd bang om te weinig mee te nemen. Alles ligt nu uitgestald op het logeerbed en ik hoop dat het er allemaal inpast. Paulus, help!


Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer